Flexi

Nekonečná záruka Mýtus alebo realita?

nekonecna zaruka flexi

Prinášame nový prístup v podobe Nekonečnej záruky, ktorá sa vzťahuje na prenajaté zariadenia súvisiace s internetovými službami, ktoré od nás využívate. Táto záruka poskytuje ochranu počas celej doby prenájmu a zahŕňa bežné poruchy a dokonca aj opotrebenie týchto zariadení.


 

Aká dlhá je záruku na zariadenia?

Nekonečná záruka je jednoduchá a jasne definovaná. Záruka trvá počas celej doby prenájmu. To znamená, že počas tohto obdobia ste chránení pred bežnými poruchami, ktoré sa môžu vyskytnúť pri používaní zariadení súvisiacich s vašimi internetovými službami. Ak by sa objavil akýkoľvek problém s vaším zariadením, jednoducho nás kontaktujte prostredníctvom zákazníckej podpory a my sa postaráme o rýchlu opravu alebo výmenu zariadenia. 
 

Kedy je možné požiadať o výmenu starého zariadenia?

Nekonečná záruka je výnimočná aj v tom, že zahŕňa aj opotrebenie týchto zariadení. Vaše zariadenia, ktoré sú súčasťou prenájmu, sa s plynutím času môžu obvykle opotrebovať - fyzicky, ale aj morálne. No s Nekonečnou zárukou nemusíte mať obavy. Po určitom čase, konkrétne po piatich rokoch prenájmu, môžete požiadať o výmenu vášho zariadenia za nové. Týmto spôsobom zabezpečujeme, že vždy disponujete spoľahlivým a moderným vybavením pre vaše internetové služby.

Naše zariadenia sú vždy aktuálne a prispôsobené najnovším technologickým požiadavkám. Využite výhodný prenájom zariadení s nekonečnou zárukov.

Nekonečná záruka

Akých zariadení sa týka Nekonečná záruka?

Nekonečná záruka vám poskytuje výnimočnú ochranu a pokoj pri prenájme zariadení súvisiacich s vašimi  Flexi službami. Bez ohľadu na to, či ide o routre, switche, antény, STB, telefóny... Takto zabezpečujeme spoľahlivosť a ochranu počas celej doby prenájmu.
 

Čo ak nebude problém len so zariadením?

V kombinácii so službou Bezplatného servisu nemusíte mať obavy z bežných porúch ani opotrebenia nielen týchto zariadení, pretože táto služba sa vzťahuje aj na mnohé ďalšie (viac či menej bežné) situácie, ku ktorým občas dochádza. Robíme všetko preto, aby sme vám poskytli rýchlu zákaznícku podporu a zabezpečili, aby vaše internetové služby fungovali vždy spoľahlivo a bezproblémovo.

Servisné práce súvisiace s prevádzkou zmluvne poskytovaných telekomunikačných služieb máte u nás bezplatne. Zistite viac.

Bezplatný servis