Flexi

Flexi BLOG

Témy zo sveta internetu a televízie na jednom mieste. Objavte zaujímavé tipy a triky z digitálneho sveta.

Čo je phishing a ako ho viete odhaliť?

Phishing patrí medzi veľmi účinné a nebezpečné druhy útokov na internete. So správnymi znalosťami ho však viete odhaliť a zabrániť útočníkom získať vaše osobné údaje.


Nekonečná záruka - Mýtus alebo realita?

Prinášame nový prístup v podobe Nekonečnej záruky, ktorá sa vzťahuje na prenajaté zariadenia súvisiace s internetovými službami, ktoré od nás využívate. Táto záruka poskytuje ochranu počas celej doby prenájmu a zahŕňa bežné poruchy a dokonca aj opotrebenie týchto zariadení.

Flexi TV: Ako si prispôsobiť televízny program podľa svojich potrieb a záujmov

Existuje svet, kde si môžete vytvoriť vlastný televízny program podľa svojich záujmov a potrieb? Svet, kde sa nemusíte trápiť nekonečným prechádzaním programových pozícií v nádeji, že narazíte na niečo zaujímavé. V tomto svete existuje Flexi TV, ktorá vám umožní mať kontrolu nad tým, čo sledujete a kedy to sledujete. A my vám v tomto článku ukážeme, ako si tento svet môžete užívať aj vy.

VoIP telefóny - Prečo sú lepšie ako analógové a ako vám môžu ušetriť peniaze za telefonovanie

Dnes sa spolu pozrieme na jeden z najdôležitejších vynálezov v histórii ľudstva - telefón. Áno, presne ten malý zázrak techniky, ktorý nám umožňuje komunikovať so svojimi blízkymi, kolegami alebo dokonca s úplne neznámymi ľuďmi na druhej strane sveta. V tomto článku sa pokúsime ponoriť do fascinujúceho sveta telefonovania a poskytnúť vám ucelený pohľad na jeho históriu, princípy a využitie v každodennom živote.

11 dôvodov, prečo máte pomalý internet + návod, ako si skontrolovať jeho rýchlosť

Chcete vedieť, prečo máte pomalý internet na počítači, notebooku alebo cez Wi-Fi? Prečítajte si 11 najčastejších dôvodov, prečo nie je rýchlosť vášho internetového pripojenia taká, aká by mala byť.

Čo je to IPTV? 7 kľúčových výhod, prečo si vybrať digitálnu televíziu

Neviete, čo je to IPTV? Ide o digitálnu televíziu, ktorá sa vám oplatí, ak sa nechcete prispôsobovať televízii. Jej 7 výhod vám zjednodušia sledovanie TV a spríjemnia voľný čas: či už je to 7- až 14-dňový archív, alebo sledovanie TV v autobuse vďaka mobilnej IPTV aplikácii.


Ako zrýchliť internet

10 tipov, ako zrýchliť internet u vás doma

Máte pomalý internet? Na vine môžu byť nevhodné zabezpečenie siete počítačové vírusy či router so zastaranou technológiou. Pozrite si 10 tipov ako si jednoducho zrýchliť internet u vás doma.


Rebríček najhorších hesiel + ako si nastaviť silné heslo

Rebríček najhorších hesiel + návod, ako si nastaviť silné heslo

4. decembra 2019 výskumník zaoberajúci sa bezpečnosťou objavil na internete ozajstný „poklad“: viac ako miliardu jednoduchých hesiel v nezabezpečenej online databáze. Ak si preto vytvárate jednoduché heslá, ako napríklad 123456 či qwerty, výrazne tým útočníkom uľahčujete prácu. Veď posúďte sami.


IPTV služby

6 dobrých rád pri výbere IPTV služby

IPTV je televízna služba, ktorú oceníte hlavne vtedy, ak sa nechcete prispôsobovať televíznym programom. Pri výbere treba brať do úvahy nielen cenu či funkcie, ale aj vaše očakávania. Prečítajte si 6 rád, ktoré vám pomôžu vybrať si digitálnu televíziu k vašej spokojnosti.

7 „chýb“, ktoré robia poskytovatelia internetu na Slovensku

Recenzie nespokojných zákazníkov mnohých poskytovateľov internetu na Slovensku často skloňujú vyjadrenia ako „Nestarajú sa o mňa...“, „Ignorujú ma...“ či „Personál bol neochotný...“. Je interpretácia nahnevaných zákazníkov vždy pravdivá?


Vianočné filmy

25 prekvapivých vecí, ktoré ste nevedeli o klasických vianočných filmoch

Blížia sa najkrajšie sviatky v roku a spolu s nimi aj naše obľúbené vianočné filmy a rozprávky. Mnohé poznáme naspamäť, no iba málokto z nás vie o pikoškách a zaujímavostiach, ktoré sú s nimi spojené. Poďme preto nahliadnuť do ich zákulisia.


Náš rebríček najlepších seriálov na HBO na rok 2022

Došli vám nápady na zaujímavé seriály, ktoré by ste mohli sledovať po práci či škole? Inšpirujte sa naším rebríčkom najlepších seriálov, ktoré momentálne vládnu HBO.


gmail

G-mail - Je (ne)bezpečný?

Využívate G-mail? Populárne e-mailové služby so svojimi elektronickými schránkami vedia o vás úplne všetko. Kde žijete, koľko máte rokov, aká vysoká je vaša hypotéka, s kým sa rozprávate a o čom.


Porovnanie streamovacích služieb na filmy a seriály

Porovnanie najlepších streamovacích služieb na filmy a seriály

Ste fanúšikmi dobrých filmov a seriálov a strácate sa v tisíckach možností, ktoré dnes ponúka filmový priemysel? Porovnáme si najlepšie streamovacie služby – od kompatibilných zariadení cez aktuálnu ponuku až po cenu.