Flexi

Flexi TV Ako si prispôsobiť televízny program podľa svojich potrieb a záujmov

Existuje svet, kde si môžete vytvoriť vlastný televízny program podľa svojich záujmov a potrieb? Svet, kde sa nemusíte trápiť nekonečným prechádzaním programových pozícií v nádeji, že narazíte na niečo zaujímavé. V tomto svete existuje Flexi TV, ktorá vám umožní mať kontrolu nad tým, čo sledujete a kedy to sledujete. A my vám v tomto článku ukážeme, ako si tento svet môžete užívať aj vy.

Koncept Flexi TV spočíva v prispôsobení televízneho programu podľa osobných preferencií diváka.

To znamená, že si môžete zostaviť vlastnú zostavu kanálov a relácií tak, aby ste sledovali len to, čo vás skutočne zaujíma. Už žiadne nekonečné listovanie programovou ponukou plnou nezaujímavých relácií, ale iba tie najlepšie a najbližšie vašim záujmom. Šetrite čas, ktorý by ste strávili hľadaním niečoho zaujímavého na sledovanie. Keďže si môžete zostaviť program z kanálov a relácií, ktoré vás skutočne zaujímajú, nebudete musieť strácať čas prechádzaním desiatok nezaujímavých staníc.

Meniť svoj televízny program výberom tématických TV balíčkov môžete podľa aktuálnych záujmov každý mesiac.

Správa TV balíčkov

Ako funguje Flexi TV



Miesto toho, aby ste boli nútení sledovať prednastavené televízne stanice, ktoré ponúkajú káblové spoločnosti, máte možnosť vybrať si presne tie stanice, ktoré vás zaujímajú. To je svet Flexi TV - televízneho programu, ktorý si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a záujmov.

Základný princíp Flexi TV - Prispôsobenie televízneho programu

Flexi TV je ako obchod s ovocím a zeleninou, kde si môžete vybrať presne tie druhy, ktoré chcete a v akom množstve. Nie ste nútení kupovať celý košík plný vecí, ktoré nechcete, alebo nepotrebujete. Rovnako ako pri nákupe ovocia a zeleniny si pri Flexi TV môžete vybrať presne tie televízne balíčky, ktoré vás zaujímajú.

Kombinovateľnosť balíčkov

Flexi TV ponúka možnosť si vybrať jednotlivé stanice v balíčkoch, napríklad športové stanice pre fanúšikov športu alebo filmové kanály pre milovníkov filmov. Ak máte záujem o viacero oblastí, môžete si vybrať viacero balíčkov, ktoré sú zamerané na konkrétne témy, ako napríklad dokumenty, hudbu alebo detské programy. Mnohí z nás majú rôznorodé záujmy a chcú mať možnosť sledovať rôzne druhy programov. Preto umožňujeme kombinovať jednotlivé balíčky podľa vašich potrieb.

Výhody Flexi TV pre rôzne typy zákazníkov


Flexi TV prináša nazávislosť v oblasti televíznej zábavy tým, že ponúka možnosť prispôsobiť si televízny program podľa individuálnych potrieb a záujmov. Ako to funguje? Je to jednoduché - vyberiete si balíček kanálov, ktoré chcete sledovať, a Flexi TV sa postará o zvyšok. U nás si vyberie svoj televízny balíček každí.

1. Rodiny s deťmi

Máte doma malých divákov, ktorí milujú rozprávky a detské programy? S Flexi TV môžete ľahko objednať balíček s detskými kanálmi, ktoré vaše deti zbožňujú. Už žiadne nekonečné prechádzanie kanálmi, ktoré vás nezaujímajú, len aby ste našli niečo vhodné pre svoje deti. Môžete si byť istí, že vaše deti budú mať vždy k dispozícii zábavu a vzdelávanie na mieru. Detské TV stanice objednáte v balíčku 8 Detský.

2. Športoví nadšenci

Ste športový fanúšik, ktorý nechce premárniť ani jednu sekundu zo svojho obľúbeného zápasu alebo pretekov? Flexi TV je tu pre vás! Vyberte si  balíček so športovými kanálmi podľa svojich záujmov a užite si adrenalínovú akciu bez prerušenia. Už žiadne prehliadanie programových sprievodcov alebo hľadanie online prenosov - všetko, čo potrebujete, je na jednom mieste. Športové TV stanice objednáte v balíčku 4 Športový.

3. Filmoví a seriáloví fanúšikovia

Milujete filmy a seriály a radi by ste mali prístup k najnovším premiéram a obľúbeným klasikám? Flexi TV vám ponúka balíček s filmovými a seriálovými kanálmi podľa vašich preferencií. Užite si nekonečné hodiny zábavy s filmami a seriálmi, ktoré vás bavia, bez toho, aby ste museli platiť za kanály, ktoré vás nezaujímajú. Filmové TV stanice objednáte v balíčku 6 Rodinny MIX, 7 Film, alebo v prémiových balíčkoch Superbox, Cinemax a HBO.

4. Zábava a relax

Hľadáte televízny program, ktorý vám ponúkne širokú škálu zábavy a relaxu? Užite si koncerty svojich obľúbených hudobníkov, sledujte fascinujúce dokumenty o prírode alebo sa zabavte pri sledovaní komediálnych šou - všetko na jednom mieste a podľa vašich predstáv. Hudobné TV stanice objednáte v balíčku 9 Hudba. Dokumentárne TV stanice objednáte v balíčku 2 Discovery a 3 Dokumenty.

V dnešnej dobe, keď je televízna zábava čoraz viac fragmentovaná a rozptýlená, Flexi TV prináša riešenie, ktoré uspokojí potreby a záujmy rôznych typov divákov. Nech už ste rodina s deťmi, športový nadšenec, filmový fanúšik alebo hľadáte zábavu a relax, Flexi TV vám ponúka možnosť prispôsobiť si televízny program podľa svojich potrieb a záujmov. Skúste to aj vy a užite si televíziu na mieru!

Pozrite si celú ponuku našich televíznych balíčkov.

Flexi TV Balíčky

Vytvorte si svoj vlastný televízny svet


Ako sme sa dozvedeli v tomto článku, Flexi TV ponúka jedinečnú možnosť prispôsobiť si televízny program podľa vašich potrieb a záujmov. Už dávno sú preč časy, keď ste boli odkázaní na pevný televízny program a museli sa prispôsobiť vysielaniu TV staníc. Dnes máte možnosť vytvoriť si svoj vlastný televízny svet, ktorý vás bude baviť, vzdelávať a inšpirovať presne podľa predstáv.
 

S Flexi TV už nikdy nebudete musieť zmeškať dôležitý moment vo svojom obľúbenom seriáli.

Aplikácie Flexi TV

Časté otázky a odpovede týkajúce sa Flexi TV



Ako funguje tento systém a aké sú jeho výhody? V tejto časti sa pokúsime zodpovedať najčastejšie otázky týkajúce sa Flexi TV.

1. Je možné zmeniť zvolené stanice alebo balíčky po určitom čase?
Áno, jednou z hlavných výhod Flexi TV je práve možnosť prispôsobenia si vlastného programu podľa aktuálnych potrieb a záujmov. Vybrali ste si balíček s filmovými stanicami, no po čase zistíte, že by ste radšej sledovali športové prenosy. S Flexi TV to nie je problém! Môžete si jednoducho zmeniť balíček. Takto môžete v priebehu času experimentovať a nájsť ideálnu kombináciu balíčkov, ktoré vás budú skutočne baviť.

2. Aké sú náklady spojené s Flexi TV?
Cena za Flexi TV sa môže líšiť v závislosti od zvoleného produktu a objednaných TV balíčkov. Všeobecne platí, že si za svoj televízny program platíte len toľko, koľko si sami zvolíte. Mnohí poskytovatelia ponúkajú základný jeden balíček s bez možnosti zmeny. U nás si berte ktorýkoľvek balíček. Výhodou je, že si tak môžete zostaviť program presne podľa svojho rozpočtu a nebudete platiť za stanice, ktoré vás nezaujímajú.

3. Je potrebné mať špeciálny televízny prijímač pre Flexi TV?
Nie, pre sledovanie Flexi TV nie je nutné mať špeciálny televízny prijímač. Stačí mať bežný TV prijímač s HDMI vstupom, do ktorého vám naši technici pripoja set-top-box. Set-top-box poskytuje všetky funkcie. Samozrejme, ak používate Smart TV, stačí vám nainštalovať aplikáciu „flexiTV“ priamo do vášho televízora.

4. Ako môžem sledovať svoje obľúbené stanice na viacerých zariadeniach?
Flexi TV je navrhnutá tak, aby bolo možné sledovať obľúbené stanice nielen na televíznom prijímači, ale aj na iných zariadeniach, ako sú počítače, tablety či smartfóny. Sledujte televízne relácie na rôznych zariadeniach súčasne. Na počítači sa stačí prihlásiť do zákazníckej zóny a spustiť Webovú TV. Do mobilu a tabletu si jednoducho nainštalujete aplikáciu. Takto si môžete pozrieť spravodajstvo na smartfóne aj počas cestovania.

Dúfame, že sme zodpovedali vaše otázky týkajúce sa Flexi TV. Náš spôsob sledovania televízie prináša mnoho výhod a umožňuje vám mať plnú kontrolu nad tým, čo sledujete. Užite si svoj televízny program presne podľa svojich predstáv a záujmov!
 

Vezmite si od nás internet a 6 mesiacov za našu digitálnu TV neplatíte.

Flexi TV pol roka zadarmo

Záver


Teraz, keď viete, aké výhody nám Flexi TV prináša, je na čase to vyskúšať! Nechajte sa inšpirovať možnosťami, ktoré vám Flexi TV ponúka a prispôsobte si televízny program tak, aby vám prinášal maximálnu zábavu a obohacoval váš život. Urobte zo svojej obývačky miesto, kde sa budete cítiť ako v kine alebo divadle, kde sa budete smiať s priateľmi pri sledovaní vašich obľúbených komediálnych seriálov alebo sa ponoríte do fascinujúceho sveta dokumentárnych filmov.

Nemáte ešte Flexi TV a zaujala vás možnosť prispôsobiť si televízny program podľa vašich potrieb a záujmov, vyberte si z našej ponuky, alebo sa obráťte na našu zákaznícku podporu, kde vám radi poskytnú viac informácií o tejto skvelej službe. Nechajte sa uniesť do sveta televízie, ktorý si vytvoríte sami a ktorý vám bude prinášať len to najlepšie.

Máte otázky?

Napíšte nám a my radi Vaše otázky zodpovieme. Ak využívate naše služby, odporúčame komunikovať prostredníctvom ticketového systému v zákazníckej zóne, aby boli Vaše požiadavky riešené v kontexte Vašej zmluvy a služieb.
Viac informácii o ochrane vašich osobných údajov nájdete na web stránke / web sídle https://www.flexi.sk/osobneudaje