Flexi

Ponuka - Hlavné menu Televízia

Všetky ovládacie prvky digitálnej televízie nájdete na jednom mieste  a ich používanie je naozaj veľmi jednoduché, rýchle a prehľadné.

Hľadať

Naša flexi TV umožňuje rýchle a pohodlné vyhľadávanie v obsahu celej TV, teda názov kanála, relácie, titul videopožičovne či zoznam nahrávok na základe reťazca kdekoľvek v texte. Preto sa táto položka nachádza vždy navrchu pri každej kategórii menu či submenu. Stačí, ak zadáte niekoľko písmen slova, ktoré chcete vyhľadať a ihneď vidíte na obrazovke všekty dostupné výsledy.


Sledovať TV

Po potvrdení tejto voľby sa vypne PONUKA a aktivuje sa informačná lišta sledovaného programu.

TV program

Po potvrdení tejto voľby sa zapne programový sprievodca EPG.
 


Zámky kanálov

Pre vstup do tejto položky menu je nutné zadať rodičovský PIN. V tejto časti menu môžete nastaviť uzamykanie vami vybraných TV kanálov. Stačí, ak pri zvolenom TV kanáli stlačíte „OK“. Zobrazí sa nápis Zamknuté a symbol zámku. Zamknuté TV kanály nebude možné sledovať bez zadania rodičovského PIN kódu.

Zoznamy kanálov

Pre vstup do tejto položky menu je nutné zadať rodičovský PIN.

  • Vytvoriť nový zoznam - prehľadný sprievodca vás prevedie možnosťou vytvorenia vlastného zoznamu TV staníc. Volíte si TV stanice podľa vašej obľúbenosti alebo potrieb. Zo zoznamu môžete vylúčiť TV stanice, ktoré nechcete, aby sa vám počas prepínania TV kanálov zobrazovali. V tejto voľbe môžete taktiež upravovať predtým vami vytvorené zoznamy, či meniť poradie zobrazovania zvolených alebo preddefinovaných TV kanálov. V zozname kanálov sa dá jednoducho pohybovať stlačením čísla kanála.
  • Všetky TV kanály - TV stanice sú tématicky členené (vlastné, detské, správy, dokumenty atď.)

Zoznamy kanálov si môžete jednoducho vytvárať a upravovať aj v pohodlnom prostredí mobilného zariadenia alebo v zákazníckej zóne na stránke www.flexi.sk.

Prejsť do ZZ